Om Livio Sperm Bank

Liviogruppen er Nordens førende koncern inden for fertilitet og har i mange år arbejdet succesfuldt med donationer. Udover at være den mest erfarne private virksomhed inden for donation i Norden, er vi også den første private æg- og sædbank. Vi ligger i tilknytning til Livios ni fertilitetsklinikker og findes i Sverige, Norge og på Island, hvor vi rekrutterer donorer og også undersøger og behandler ufrivillig barnløshed.

Mona Bungum, Med Dr, som er en af ​​Nordens ypperste eksperter på området, er administrerende direktør for Livio Egg and Sperm Bank. Bestyrelsen består af Mona Bungum, Håkan Wramsby, Med Dr, og Henrik Hernander, CEO i Livio AB. Livio Egg and Sperm Bank er ejet af Livio AB. Allabolag.se har yderligere information om Livio Egg og Sperm Bank.

Livios donorer er nøje udvalgt via omhyggelige samtaler og grundige helbredsundersøgelser for at sikre, at de opfylder alle krav.

Det er af stor betydning for os, at du som donor føler dig velkommen i trygge rammer og mærker at du hos os, er i fokus. Vores klinikker ligger centralt  i Umeå, Falun, Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Livios største fokus er sikkerhed og kvalitet. Alle vores klinikker og laboratorier er ISO-9001 certificerede og godkendte i forhold til vævsloven.

Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at maile os her eller kontakte os på telefonnummer 32 67 90 10 på hverdage mellem 09:00 og 16:00 eller email liviospermbank@livio.dk.